агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мариана Маринова: Внимавайте, организират менте конкурс „Мисис Варна“ в морската столица!

Избухна скандал с конкурса „Мисис Варна“, научи HotArena.

seo-blog7

Носителката на титлата „Мисис България“ и съорганизатор от година националния конкурс за омъжени жени Мариана   Маринова обяви за неморално поведението на „Мис България свят“ Ева Добрева. Причината е, че Добрева решила да прави надпреварата във Варна, въпреки че вече три поредни години Маринова търси най-красивата омъжена жена в морската ни столица.

„Мисис България“ е собственик на марката „Мисис“ и като такава има право да организира освен национален конкурс и регионални. През последните години сме правили такива в Пловдив, Бургас и Варна.  През септември 2022 имаме планирано ново издание на конкурса. Със съжаление разбрахме, че някой във Варна се опитва да открадне създаденото от нас, а въпросното лице е било част от музикалната програма на конкурса. Искаме да предупредим всички дами от Варна, които се интересуват, че ново новопоявилият конкурс не е част от веригата „Мисис България“ и няма да им даде право да участват на финала през октомври. През годината сме свикнали на всякакви опити да се наруши марката, но тук става дума за каквато и да е липса на морални ценности“ заяви пред „Телеграф“ Маринова.

Екипът на вестника се свърза и се Ева Добрева, която заяви: „Мисис Варна“ не беше патентована и аз го направих. Победителката в моя конкурс ще отиде на международен, но засега няма да казвам подробности”. Добрева не отрече, че била част от провелите се преди конкурси, но заяви, че е била там по покана на друг човек, а не от Мариана Маринова.

 

Източник:

Вижте още:  Далеч от скандалите: Вергов избяга с жена си в Италия (Снимки)