агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мариана Векилска раздели покъщнината с бившия! Симеон Колев още страда от развода

Мариана Векилска, която участва за първи път в „Черешката на тортата“, но въпреки това успя да грабне плакета за най-добър готвач, живее в апартамент без врати. В центъра на дома е уютната камина, за която преди години се грижеше съпруг №2 на телевизионерката – радио водещият Симеон Колев.

seo-blog7

 

След раздялата им той взел някои картини и свои вещи, защото при нанасянето им като щастливо семейство преди десетилетия, журналистката поела грижата за обзавеждането. Симо й се доверил, не само защото бил влюбен като хлапак, но и защото вярвал в добрия й вкус – той страшно много приличал на неговия.

 

Тя е категорична, че не робува на ултрамодерно обзавеждане и голямото пространство, което се създават чрез премахването на част oт вратите и заменянето им със сводове. Холът и трапезарията са обединени, а кухнята е точно до тях. Всички платна, които Колев си взел при раздялата им били от баща му, който колекционира маслени пейзажи от български художници. Когато Мариана отишла у родителите на Симеон на гости за първи път, веднага харесала една от картините, пише „Минаха години“.

 

„Спрях пред нея и казах моя е – оказа се, че същата е любима и на Симо. След време баща му ни я подари и днес тя е срещу спалнята ни“, разказа красивата водеща, още докато е женена. Днес обаче тези платна са при Колев, но останалите мебели като шкафа и дори холната гарнитура, които видяха зрителите на Черешката, са от времето на общото им съжителство.

 

гръцки преводач Добрич

Общите им снимки също вече не висят по стените, но водещата на „България в 60 минути“ запазила много ценна фигурка на тракийската богиня на плодородието. Мариана вярва, че тя закриля дома и не била готова да остане без нея за нищо на света. Когато двамата с радиоводещия решили да се разделят, Мариана се изнесе от собствения си дом в труден за нея период – майка й си отивала от й рак, сестра и щяла да става майка, при това късно, а имала и твърде много работа в телевизията.

Вижте още:  Жаки от „Пътят на честта“ планира второ дете (София Маринкова и Драго Симеонов искат общ наследник)

 

След раздялата Векилска работи за кратко в Брюксел, а после се върна у нас. Докато е Белгия, Колев и синът им Момчил живеят в жилището, а Мариана също се прибира там, когато е в отпуск в София. Категорична е обаче, че между двамата няма как да има същата химия от преди година, когато били истински влюбени.

 

Източник: