агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Марина Цветанова от „Съдебен спор“: Разведох се, имам нова любов!

Жоро Игнатов трябва да е министър-председател. Конкретен, точен и ясен е и има визия за бъдещето. Съдия Иван Сотиров със сигурност ще бъде министър на правосъдието и на вътрешните работи. Нана може да оглави няколко министерства, защото като типичен Овен й се получава много добре да работи на няколко фронта. А за себе си – ставам за министър на туризма, защото обичам да пътувам и бих била много полезна в тази сфера.

seo-blog7

 

Жоро Игнатов е издигнат за премиер от красавицата

Жоро Игнатов е издигнат за премиер от красавицата

 

Този кабинет начерта пред “България Днес” Мисис България 2019 Марина Цветанова. Освен с титлите си за красота чаровната брюнетка се превърна и в едно от новите емблематични лица на предаването “Съдебен спор” в ефира на Нова телевизия. От месеци Марина е по-известна като пристав Цветанова, която е плътно до водещата Нана Гладуиш и съдия Иван Сотиров.

Без да изневерява на традицията, Марина и в неделя упражни правото си на глас. Но този път с далеч по-различно решение.

“За първи път не можах да подкрепя никого, честно казано. Нито в изборите за президент, нито в тези за парламент. Защото виждаме какво разединение стана в последните служебни правителства. Президентът Радев, вместо да е обединител, е разединител. Последните министри не успяха да свършат достатъчно от задачите, които си бяха заложили по време на служебния кабинет. Затова не подкрепих никого и за първи път ползвах точно тази опция при гласуването”, сподели пред “България Днес” пристав Цветанова.

гръцки преводач Добрич

 

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш

 

Тя е категорична, че е абсолютна подигравка към гласуващите за трети път да отидат тази година на избори.

Вижте още:  Кремена Халваджиян се издокара като клоун за ЧРД (Защо снаха й не уважи празника)

“Политиците не могат да вземат адекватно решение за съставяне на едно обикновено правителство. Това категорично не бива да се случва този път. Трябва да се вземат разумни решения и да се направят компромиси между партиите, защото всичко е една пълна каша в момента. И в образованието, и най-вече в здравеопазването. Виждаме каква инфлация има, а по темата се мълчи. Абсолютно всички продукти, материали и горива са силно завишени и това някак си минава между капките. Темата се споменава само понякога”, споделя още Мисис България.

 

Съдия Иван Сотиров

Съдия Иван Сотиров

 

Затова и няма нищо случайно в наредения проектокабинет от Марина. Тя залага на своите известни колеги начело на държавата, защото е убедена в лидерските им качества повече от всички други претенденти за властта.

“От май месец всеки снимачен ден е различен. Има много динамика, а екипът е невероятен. Не съм вярвала, че ще имам привилегията да работя с толкова уникални хора. Перфектно сработена машина. Продължаваме с пълна сила снимките. Предстоят много нови изненади”, не пести похвали за посочените от нея подходящи държавници.

Разведох се, имам нова любов

“Разведох се наскоро, а Жоро Игнатов ми беше адвокат по делото. В момента се радвам на нова любов. Известен бизнесмен от Пловдив е. Бързо и динамично се развиват нещата при мен. Щастлива съм и в личен, и в професионален план”, обяви пред “България Днес” Марина.

С доскорошния й съпруг Цветанова е разделена от много месеци, но чак сега е разписано решението за официалния развод.

“По взаимно съгласие е, няма никакви проблеми. Разбираме се прекрасно, подкрепяме се един друг като родители. В крайна сметка най-важното е отглеждането и възпитанието на детето, което сме създали. Нямаме абсолютно никакви конфликти”, казва Мисис България.

Вижте още:  Христо Шопов тайно разведен с жена си

Не е имало конкретна причина за раздялата, споделя Марина. “Имахме различия, които не успяхме да изгладим във времето”, допълва тя.

Източник: