агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Марина Цветанова от „Съдебен спор“: Разведох се, имам нова любов!

Жоро Игнатов трябва да е министър-председател. Конкретен, точен и ясен е и има визия за бъдещето. Съдия Иван Сотиров със сигурност ще бъде министър на правосъдието и на вътрешните работи. Нана може да оглави няколко министерства, защото като типичен Овен й се получава много добре да работи на няколко фронта. А за себе си – ставам за министър на туризма, защото обичам да пътувам и бих била много полезна в тази сфера.

seo-blog7

 

Жоро Игнатов е издигнат за премиер от красавицата

Жоро Игнатов е издигнат за премиер от красавицата

 

Този кабинет начерта пред “България Днес” Мисис България 2019 Марина Цветанова. Освен с титлите си за красота чаровната брюнетка се превърна и в едно от новите емблематични лица на предаването “Съдебен спор” в ефира на Нова телевизия. От месеци Марина е по-известна като пристав Цветанова, която е плътно до водещата Нана Гладуиш и съдия Иван Сотиров.

Без да изневерява на традицията, Марина и в неделя упражни правото си на глас. Но този път с далеч по-различно решение.

“За първи път не можах да подкрепя никого, честно казано. Нито в изборите за президент, нито в тези за парламент. Защото виждаме какво разединение стана в последните служебни правителства. Президентът Радев, вместо да е обединител, е разединител. Последните министри не успяха да свършат достатъчно от задачите, които си бяха заложили по време на служебния кабинет. Затова не подкрепих никого и за първи път ползвах точно тази опция при гласуването”, сподели пред “България Днес” пристав Цветанова.

гръцки преводач Добрич

 

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш

 

Тя е категорична, че е абсолютна подигравка към гласуващите за трети път да отидат тази година на избори.

Вижте още:  Братът на Стоичков емигрира от безпаричие

“Политиците не могат да вземат адекватно решение за съставяне на едно обикновено правителство. Това категорично не бива да се случва този път. Трябва да се вземат разумни решения и да се направят компромиси между партиите, защото всичко е една пълна каша в момента. И в образованието, и най-вече в здравеопазването. Виждаме каква инфлация има, а по темата се мълчи. Абсолютно всички продукти, материали и горива са силно завишени и това някак си минава между капките. Темата се споменава само понякога”, споделя още Мисис България.

 

Съдия Иван Сотиров

Съдия Иван Сотиров

 

Затова и няма нищо случайно в наредения проектокабинет от Марина. Тя залага на своите известни колеги начело на държавата, защото е убедена в лидерските им качества повече от всички други претенденти за властта.

“От май месец всеки снимачен ден е различен. Има много динамика, а екипът е невероятен. Не съм вярвала, че ще имам привилегията да работя с толкова уникални хора. Перфектно сработена машина. Продължаваме с пълна сила снимките. Предстоят много нови изненади”, не пести похвали за посочените от нея подходящи държавници.

Разведох се, имам нова любов

“Разведох се наскоро, а Жоро Игнатов ми беше адвокат по делото. В момента се радвам на нова любов. Известен бизнесмен от Пловдив е. Бързо и динамично се развиват нещата при мен. Щастлива съм и в личен, и в професионален план”, обяви пред “България Днес” Марина.

С доскорошния й съпруг Цветанова е разделена от много месеци, но чак сега е разписано решението за официалния развод.

“По взаимно съгласие е, няма никакви проблеми. Разбираме се прекрасно, подкрепяме се един друг като родители. В крайна сметка най-важното е отглеждането и възпитанието на детето, което сме създали. Нямаме абсолютно никакви конфликти”, казва Мисис България.

Вижте още:  „Емигрантът“ в Родопите Антон Радичев: Едва свързвам двата края!

Не е имало конкретна причина за раздялата, споделя Марина. “Имахме различия, които не успяхме да изгладим във времето”, допълва тя.

Източник: