агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Микел Артета не смята, че контузията на Букайо Сака е сериозна

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че контузията на звездата на тима Букайо Сака едва ли е сериозна и полузащитникът вероятно ще може да играе на световното първенство в Катар, което започва след точно три седмици.

seo-blog7

Сака започна като титуляр при успеха с 5:0 над Нотингам Форест и асистира на Габриел Мартинели за първия гол, но напусна след по-малко от половин час игра. Той бе заменен от Рийс Нелсън, който се отчете с два гола и асистенция, като попаденията му бяха първите във Висшата лига от цели 837 дни.

Gulliver/GettyImages

„Не само аз, но всички в тима тима и целият треньорски състав сме радостни за Рийс, защото той е момче, което се развива. Всеки ден той показва на тренировка, че иска да бъде част от състава, а днес се представи страхотно и ни помогна да спечелим мача“, каза Артета.

Испанецът добави, че Нелсън е много помъдрял и това му помага да направи следващата крачка в развитието си.

Що се отнася до Сака, Артета заяви, че става дума за неприятен удар.

„Надявам се, че той няма да пропусне световното първенство. Той просто имаше лош късмет да получи удар. Всички видяхте, че той куцаше веднага след сблъсъка. Не мисля, че има нещо повече от това, но трябва да изчакаме няколко дни и да видим какво е положението. Просто той бе ритнат няколко пъти и не се чувстваше комфортно, затова и трябваше да го сменя“, завърши Артета.

Източник:

Вижте още:  Пеп с изненадаща трансферна цел