агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Млади чалгари с опит да ги забележат: С песните си не успяват, пробват с изтъркани номера за личния си живот!

Поредната чалга двойка изгря на хоризонта. Изпълнители Адам и Десита са гаджета, твърди „България Днес“.

seo-blog7

Певицата сама разкри за връзката им и сложи край на слуховете и спекулациите с кого е. Десита качи снимка на новата чалга двойка. На фотоса тийнидолите се целуват страстно. Досега Десита упорито криеше личния си живот. Певицата бе спрягана за гадже първо на Адам, а по-късно се твърдеше, че има връзка с друг колега – Алекс Робов. Истината излезе наяве и тя е наистина е с Адам. И то не е от вчера или днес. Двойката е заедно от няколко месеца, но не разкрива за отношенията си по заповед на шефа си.

Адам и Десита работят за Галин, който е техен продуцент. Най-вероятно заварката между двамата  е станала покрай съвместната им работа. Миналата година Адам и Десита записах обща песен. Преди да се залюби с Адам, Десита имаше авантюра с покойния Денис Теофиков. Тогава певицата разкри за връзката си по същия начин, както и сега – показа снимка на която се натискат в нощно заведение.

Мнозина фенове на кръшните ритми заподозряха, че изпълнителите искат да привлекат вниманието към себе си, с клюки от личния си живот, защото явно, с кариерата си не успяват.

Източник:

Вижте още:  Братът на Стоичков емигрира от безпаричие