агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

НА ЖИВО: Конгресът започна, делегатите са по-малко от предварителното

Днес е Големият ден в родния футбол, след като Конгресът на БФС ще определи новият президент на централата. Събитието в конгресната зала на НДК започва в 10:00ч., а Gong.bg ще проследи всичко интересно около него. 

seo-blog7

Шестима са кандидатите за президентския пост на Българския футболен съюз. Това са настоящият такъв Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Христо Христов, Георги Захариев и Ивайло Дражев.

Антон Узунов

Екип на Gong.bg е на мястото на събитието и ще отрази с текст и богато видеосъдържание всичко, което ще се случи на извънредния конгрес.


Точно 508 клуба от професионалния и от аматьорския футбол у нас ще дадат своите гласове, с които ще определят победителя. От настоящото ръководство признаха, че Конгресът ще струва 400 хиляди лева, а сумата е по-висока заради противоепидемичните мерки.

Lap.bg

Европейската футболна централа пък изпраща сръбския делегат Горан Лакович да следи какво се случва на място. Той е шеф на дирекция “Национални федерации” към европейската централа. ФИФА също трябва да има свой пратеник на събитието.


11:50 – Борислав Михайлов е освободен като президент на БФС с  411 гласа, останалите са се въздържали

11:20 – Продължава обсъждането на първа точка от дневния ред, която е свързана с отчета – одобряване на доклад на ИК относно изключване на членове на БФС и констатирано прекратяване на членството на футболни клубове в БФС по причини, различни от изключване.

11:11 – Батерията на Бербатов падна и стриймът му от залата спря.

гръцки преводач Добрич

11:10 Броят на делегатите на Конгреса е 483 

10:54 – Димитър Бербатов излъчва Конгреса на живо

10:50 – Георги Величков (делегат на ФК Калояново) се самопредложи за член на комисията, която ще брои гласовете на Конгреса. Мотивът му бе “да има честни избори”. Част от другите делегатите го освиркаха, а след гласуване предложението му не бе прието. “За” гласуваха 106 делегати, а “портив” – 206. Останалите се въздържаха.

Вижте още:  Томаш определи групата за гостуването на ЦСКА 1948

10:49Делегатите все още не са преброени 

10:40 – Бербатов изненада, вижте как се появи на конгреса (снимка)

10:03 Медиите ще гледат конгрес, но без звук (видео)

09:42Дражев: Сменят делегати в последния момент

09:34Лечков: Аз съм за спазване на правилата

09:29 Берба: Уверен съм, че сме победители!

09:21 – Венци Стефанов пристигна в НДК

09:15 – Сираков: Михайлов няма да загуби избори с глас “против” от Левски

09:03 – Христо Крушарски дойде за Конгреса и каза: Имам питания към кандидатите

09:00 – Димитър Бербатов и екипът му се събраха пред НДК 

08:24 – Първите делегати вече влизат в НДК, за да се регистрират за предстоящия Конгрес.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery. Източник: