агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Наум Шопов пътува до Гърция без пари

Наум Шопов и семейството му се завърнаха наскоро от почивка в Гърция. Пътят до там им бил напълно безплатен, похвали се Наум.

seo-blog7

„Дойдохме до Пефкохори, Гърция, за 0 лева. Абсолютно безплатно“, изтъкна актьорът. Семейството рязко намали пътните си разходи, откакто си купиха електрически автомобил „Тесла“. Тези дни актьорът подчерта, че даже са по-доволни от очакваното, а Теа, която кара БМВ, вече го „юрка да вземат още една електричка“.

Младото семейство се похвали с „Теслата“ в началото на юли. Оттогава Наум и Теа все изреждат удобствата и предимствата на електрическата кола. Избрали модел 3 в бял цвят, като повечето им предишни коли, но и с бял луксозен салон.

Това удоволствие им излязло малко над 100 бона. Така че не е чудно, че продадоха белия „Мерцедес“, който Наум доскоро караше. „Когато взехме решение да придобием електромобил, започнахме чуденето кой от двата автомобила да продадем. Дадохме си сметка кое ни е водещото. На първо място това е да оптимизираме нашия семеен бюджет, а именно разходът аз гориво, който в момента е огромен. Второто нещо, разбира се, е всички тези вредни емисии от автомобиллите“, обясни Теа през юли.

С Наум преценили, че ще е глупаво да запазят „Мерцедеса“ и да продадат нейното БМВ. С „Тесла“ и „Мерцедес“ щяло да зиглежда като „опит да са гъзари с две готини коли“, вместо да постигнат заложените си цели, отбелязва Уикенд. Затова продали „Мерцедеса“ и запазили нейното БМВ, защото е голямо, евентуалните ремонтни дейности по него, ако се наложат такива, са евтини, а и не харчело много бензин.

„Искаме да дадем пример, че електромобилите помагат на семейния бюджет и на околната среда“, каза Теа. Тя също вече много харесва „Тесла“ и иска и една за себе си. Наум я издаде, че настоява да вземат втори електрически автомобил.

Вижте още:  Щерката на Мая и Магапаса - убийствена мацка с перфектни мерки и ангелски глас (Снимки)

Явно Теа е готова да го замени с БВТ-то си. В стремежа си даде пример, семейството не спира да изтъква във влога си колко спестяват от пътни разходи и такива по колата си. Електрическият им автомобил можел да измине 400 километра с едно зареждане. А безплатният ток идвал от зарядни станции на „Тесла“, като ползването им засега в България, е безплатно, уточни Наум.

„Нищо не е толкова вкусно, колкото безплатния ток“, доволно заяви актьорът. По пътя си зареждали още веднъж колата си безплатно – в Сандански. Иначе зареждането на други станции им излизало доста евтини – по 95 ст. на киловат. Така че в началото на юли, когато ходили до морето, се върнали пак за рекордно ниска сума. Зареждали колата и вкъщи на какъвто и да е контакт. Включвали я за цяла нощ. „Зареждаме я на 100% за 9 лева. И можем да изминем 400 километра“, хвалят се двамата.

гръцки преводач Добрич

Източник: