агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Николаос Цитиридис остана без екип! Шоуто с последен шанс да остане на екран

Водещият Николаос Цитиридис се завърна на екрана с намален екип. Преди да стартира пролетния сезон на шоуто, част от редакторите сами са напуснали, а други са били съкратени и вече работят на други места, научи „Галерия“.

seo-blog7

 

Причините за рехавия състав е продължителността на предаването, което вече се излъчва вместо един, половин час преди късната емисия новини. Зрители се надяват този сезон на синьото диванче да сядат наистина успели българи с безупречна репутация, защото миналата година Николаос стана обект на жестоки критики заради гocтите в предаването. Тогава в шоуто се изявиха бившият затворник Ванко 1, драг кралиците Елза Парини и Никол Бърборини (жени, облечени като мъже) и полуголата плеймейтка Биляна Василева-Пандора, пременена в садо-мазо колани, мрежести чорапогащи и лепенки на зърната.

 

След тези изцепки социалните мрежи буквално прегряха от възмутителни коментари, а хората се надпреварваха да изкажат негативното си мнение. Ако този сезон предаването не задържи зрителите пред екраните и няма очаквания рейтинг, то ще остане в историята.

 

Шоуто стартира под мотото „Минаваме през всичко с усмивка“, като водещият и екипът му обещаха то да бъде най-забавното и запомнящо се досега. „Не искам да правя гръмки обещания за фурор, изненади, вълнение, пируети и салта. Сигурен съм само, че с екипа ще дадем най-доброто от себе си на пълни обороти, след зимната ни пауза“, закани с Николаос Цитиридис.

 

гръцки преводач Добрич

Първият му гост беше рапърът и новоизлюпен депутат Ицо Хазарта, като зрителите станаха свидетели и на символично „предаване на щафетата“ помежду им, преди началото на новия сезон на „България търси талант“. В него Николаос ще бъде в ролята на жури, като замени Хазарта.

Вижте още:  Алекс Раева и Мария Игнатова с обща постановка

Източник: