агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Парушев от „Ол инклузив” арестуван с бате Енчо

Невероятна случка имат от студентските си години актьорите Петър Калчев, Георги Спасов и Енчо Данаилов. Тримата попаднали в страховита ситуация, която ако бе екранизирана, вероятно щеше да е и доста комична. И все пак, през 1996 г., когато се разиграла, на главните герои никак не им било забавно. Объркали ги с бандити и ги арестували в столичния квартал „Дружба”. Петър Калчев, Енчо Данаилов и Георги Спасов действително били маскирани и в акция, но с рекламна цел. А пък колегата им Любо Нейков се отървал по щастлива случайност. Бил зает с друг ангажимент, заради което Георги Спасов го заместил в рекламната акция, съответно по-късно и в ареста.

seo-blog7

 

Непредвидената случка се разиграла в разгара на рекламна кампания на безалкохолна напитка. Били предвидени серия от събития за популяризирането на продукта, като главни герои в тях трябвало да бъдат трима мъже, облечени в черно, но да са с оранжеви глави и ръце. Избраните били тогавашните студенти Петър Калчев, който играе Парушев от сериала „Ол инклузив” по Нова тв, Любомир Нейков, с когото са колеги от класа на проф. Румен Ралчев в НАТФИЗ, и Енчо Данаилов, известен на децата като бате Енчо покрай предаването „Кой е по-по-най” на Би Ти Ви. „Ние бяхме така да се каже рекламните лица за България, макар че бяхме трудно разпознаваеми. Това е много сериозен грим”, разказвал е Петър Калчев.

С колегите му се снимали за билборди из цяла София, а след това тръгнали по супермаркетите с идеята, разбира се, да рекламират газираната безалкохолна напитка и да я превърнат в предпочитана от клиентите. Задачата на актьорите била да общуват с хората в магазините, да раздават напитки, въобще да правят шоу. Във въпросния ден, в който преживели страховитата случка, главните герои били в супермаркет в столичния квартал „Дружба”. Пак били облечени в черно, само главите им, които изглеждали голи, били в оранжево, както и ръцете им. По щастлива случайност за Любо Нейков тъкмо в този ден имал друг ангажимент. Заместил го колегата му Георги Спасов – Мирослав Сандъков от поредицата „Етажна собственост” и Миленков от сериала „Столичани в повече”.

Вижте още:  Яна Маринова крала дрехи от близките си

И така облечени в черно и с оранжеви глави Петър Калчев, Енчо Данаилов и Георги Спасов влезли в супермаркета в „Дружба” и се заели да рекламират напитката. Отнело им около 30-40 минути, след което се запътили към изхода. „В момента, в който излизаме, отвън се чува: „Лягай на земята! Ръцете на тила! Не мърдай, ще стрелям!”. И ние в пълен шаш и паника, не знаем какво се случва. Навън – пълно с полицейски коли”, разказва екранният Парушев от сериала „Ол инклузив”. Не било скрита камера. Цялата полиция на „Дружба” се била изсипала пред супермаркета. „Това бяха едни мътни времена, когато групировките си разчистваха отношенията с куршуми. Беше станало показно убийство предния ден и всички бяха настръхнали”, разяснява Петър Калчев.

Оказва се, но доста по-късно, че някакъв мъж видял от терасата на дома си как трима маскирани мъже в черни дрехи влизат в супермаркета и страшно се стреснал. От страх ли или заради богато въображение, фантазията на съвестния гражданин на квартал „Дружба” доукрасила видяното и той предал на полицията, че тримата мъже са не само маскирани, но и въоръжени. „Сложиха ни да легнем на земята. Белезници. Ние докато обясним… Кой ти слуша? Щяхме да станем на курбан за едното чудо. Заведоха ни в управлението, давахме обяснения, сваляха ни лични данни, докато разберат, че сме актьори, че сме в рекламна кампания, мина доста време. Разминахме се на косъм”, разказва Петър Калчев.

Актьорите и преди да са се събирали в проект. Петър Калчев и Любомир Нейков още в първи или във втори курс били избрани с кастинг за предаването „Не може да бъде” по Нова тв. Двамата трябвало да правят скечовете, а водещи били Гери Кадиева и Краси Недев. Любопитна подробност е, че още тогава Любо Нейков се запознал с Евтим Милошев, с когото днес са съдружници в продуцентската фирма „Дрийм Тийм”. Срещнали се на снимките на поредния скеч, който бил на тема строителство, колко са лоши нашите строители, как може да те изоставят в средата на ремонта и т.н. Любо Нейков и екипът на предаването отишли в апартамента на Евтим Милошев, който е добър приятел на режисьорката Нели Андреева. Любо Нейков е споделял, че Евтим Милошев му направил впечатление с доброто си настроение и лъчезарна усмивка на фона или по-скоро въпреки разбития си апартамент.

Вижте още:  Юнона става учителка по музика

Години по-късно, Петър Калчев се появи като бизнесмен в сериала „Столичани в повече”, продуциран от Евтим Милошев и Любов Нейков, а Георги Спасов бе в ролята на Миленков. Вероятно покрай съвместната им работа се е случвало да си припомнят култови случки, като тази от края на 90-те години.

гръцки преводач Добрич

 

 

 

 

Източник: