агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Певецът ни за „Евровизия“ обявен за издирване! Бившата на Рони Ромеро го съди за домашно насилие

Певецът Рони Ромеро, който ще представя България на Евровизия тази година, е обявен издирване в Испания съобщиха местните медии. Бившият вокал на легендарната група „Рейнбоу“ е от чилийски произход, но от много години живее на Иберийския полуостров. Той не се е явил на съдебната жалба в съда във Валдеморо, за да даде показания за престъпление срещу бившата си половинка. Вокалистът има мярка за неотклонение, според която не може да се доближава на 500 метра от бившата си, дома или работата й.

seo-blog7

 

Успоредно с това Ромеро не може да комуникира с нея по никакъв начин. Oт миналия 28 декември 2020 г. не може да има лиценз за оръжие, докато тази процедура не приключи.

 

От своя страна Ромеро потвърди, че действително има обвинение срещу него, но „заплахите“ се отнасят до написан от него есемес, който е бил „изваден от контекста“ и е бил „интерпретиран неправилно“. Освен това заради часа на полета му миналата година не е могъл да присъства в съда, за което самият той е съобщил на съответните органи.

 

„Бях уведомен за ограничителна заповед през юни 2021 г. в събота сутринта, когато пътувах до Мадрид за два дни за запис на някои видеоклипове. Изслушването щеше да се проведе в понеделник сутринта и аз имах полет обратно до Букурещ същия ден призори, където живея от две години (с консулска регистрация, така че в никакъв случай не съм „беглец от правосъдието“), и предвид очевидната невъзможност да отида в съда в неделя, отидох във Валдеморо, за да обясня ситуацията и желанието си да сътруднича и да изясня целия този въпрос, като предоставих и моя пощенски адрес в Букурещ там. Тъй като не получих никакъв отговор и/или помощ от Гражданската гвардия, в понеделник се обадих и изпратих имейл директно до съда, който отговаря за процедурата, като още веднъж предоставих текущото си местоположение и желанието си да разреша тази ситуация. Отговорът беше „ще пуснем заповед за обиск“, каза той, цитиран от изданието Rafabasa.

Вижте още:  Виктория Петрова излиза в майчинство след успешно ин витро

 

гръцки преводач Добрич

След като се е разделил с бившата си, Рони Ромеро си е хванал нова жена, при която живее в столицата на Румъния, пише „Телеграф“. Покрай ангажиментите си в българската група Intelligent Music Project той я доведе на един от концертите си у нас и двамата се сгодиха в България. Наскоро от БНТ обявиха, че бандата ще ни представи на „Евровизия“ тази година с песента Intention („Намерение“), но музиканти и меломани масово не я одобряват. „Катастрофа“, казва журналистът Георги Тошев. „За съжаление, това е най-слабата им песен досега. Абсолютен пълнеж”, казва актьорът и тв водещ Павел Владимиров.

Източник: