агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Плеймейтката на Рачков бременна в трети месец

50-годишният Димитър Рачков май ще дундурка бебе, пише „Ретро“.

seo-blog7

Според близки до звездата и половинката му Анита, от три месеца насам блондинката била бременна и упорито криела щастливата новина в тайна. Повод за слуховете, че Рачков очаква наследник, се потвърждават и от изчезването на Анита от социалните мрежи. От август насам тя е престанала да публикува каквито и да е било снимки в профилите си и е спряла да посещава светски събития.

Изпаряването й от интернет пространството е необичайно и твърде дълго, предвид факта, че част от доходите си тя изкарва именно снимайки се с различни дрехи, които рекламира на своите последователи в мрежата. Бившата плеймейтка дори не публикува кадри от скорошния юбилей на Димитър, макар партито да се проведе в елитен хотел в Боровец с 50 гости. Знойната блондинка през цялата вечер е била до любимия си, но не е пожелала да позира пред камерите. Красавицата е започнала да носи широки  и развлечени дрехи, които едва ли са модна приумица, а по-скоро трик, за да скрие наедряващото си коремче.

Още през миналата година Рачков заяви в интервю, че двамата с Анита са готови за дете и сериозно обмислят идеята за наследници. Актьорът не се притеснявал да стане отново баща, макар и в напреднала възраст, стига да му било писано.  

Източник:

Вижте още:  Край на спекулациите: Насилникът на Диана Димитрова е разкрит!