агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Политик или болни амбиции развалят семейството на Деси Добрева?

Новата водеща на БНТ Деси Добрева се задържа на екран само няколко седмици и скоропостижно се раздели с предаването „Музика без край”, което водеше от 15 септември. Решението е на продуцента Милен Иванов, също певец, макар и фолклорен, обясни Добрева. „Няма ме в предаването, защото продуцентите решиха да променят формата и стана мини-концерт, който няма нужда от водещ”, уточни изпълнителката, която обяви, че подготвя нова песен.

seo-blog7

 

Тя била засипана от писма на зрители, които се чудили дали не се е разболяла, затова решила да ги успокои с признанието, че се чувства в прекрасна форма. По-критичните зрители са доволни от решението Добрева да слезе от екран, защото тя фамилиарничеше твърде много с гостите си и привличаше вниманието върху себе си, вместо да остави поканените звезди да говорят. Блондинката пееше наравно с „Тоника” и братя Аргирови, задаваше нескончаеми въпроси, дори по едно време не слизаше от сцената и меломаните се чудеха кого да гледат и слушат нея или големите български изпълнители.

 

Добрева за втори път се пробва като водеща на БНТ, след като звездата й изгря в друго предаване „Шоуто на Слави”. Тя има известен опит във воденето на „Полет над нощта” нощен блок, създаден от Хачо Бояджиев. На върха на известността си, създадена от ежевечерното присъствие в екрана на би Ти Ви, Деси напусна Слави Трифонов, за да учи в Америка пеене. С Дългия си остана добра приятелка и е неизменна част от концертите му, може би защото между двамата никога не са прехвърчали искри.

 

Подобно на Слави, и Деси няма никакъв късмет в любовта, макар че освен много хубава е и голяма домакиня. Тя наскоро издаде готварска книга, в която описа любимите си рецепти, а често може да бъде видяна да затваря туршии или да върти зелник.

Вижте още:  Гущерови вдигнаха луд чалга купон за третото дете (Снимки)

 

гръцки преводач Добрич

Добрева се омъжи през 2006 г., а малко след като се роди дъщеря й Алена, със съпруга й се разведоха. По думите на певицата решението било негово, макар същата година да плъзна упорит слух, че тя е любовница на известен политик. Малко по-късно Деси се кандидатира за изборите. Първо бе част от царската партия и искаше да влезе в Европарламента, а през 2013 г. поведе листата на партията „Нова алтернатива” на бившия военен министър от тройната коалиция Николай Цонев в родния си град Варна.

 

Със съпруга си Мартин се познават още от детските си години, той е бил съученик на сестра й. След брачната церемония в морската столица заживяват там. Въпреки голямата любов и приятелство, които ги свързват, семейният живот се оказал труден

заради постоянните компромиси, които хубавицата трябвало да прави. Фактът, че певицата работи като луда, за да изкарва пари, също внесъл напрежение в дома им и двамата бързо приключват брака.

 

Дъщеричката Алена е поверена на грижите на бабите, а гласовитата изпълнителка хукна по турнета. Тя обаче се оплаква, че Мартин не полага никакви грижи за детето си, но и той не остава по-назад и контрира, че Добрева няма време за Алена от участия. Малката е музикална, свири на пиано, пее, но също така е тренирала художествена гимнастика и лека атлетика. За майката е важно тя да стане добър човек, затова не иска да предначертава пътя й, пише „Минаха години“.

Източник: