агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Политологът Слави Василев разведе миската Славена Вътова

Баща му – приватизатор на завода Мраз, е против връзката им, гласи го за президент на България

seo-blog7

 

Младокът Слави Василев е роден в София на 29 април 1984 г. Завършил е международни отношения в Америка, а преди това учи и живее в Париж повече от 15 години, пише Минаха години. Преди да се захване с политика, работи в семейната компания, която се занимава с инвестиция в сферата на недвижимите имоти. Самият той живее в апартамента на баровската улица „Оборище“ в кооперацията на Лили Иванова в съседство със Славена Вътова.

С миската, която има две деца, Слави изживя бурна, но бърза любов. Манекенката и доскорошна водеща на куп предавания се раздели със съпруга си Юлиян Цолов заради връзката с Василев. Тя дори се пренесе в дома на новия си възлюбен, но бащата на политолога дал ясно да се разбере, че тя няма място в семейството.

Бившият телевизионер, приватизатор и спонсор на БСП Васил Василев вижда сина си като следващ президент на България и не може да позволи снаха му да е бивша миска със съмнителна репутация и две деца от бизнесмен с прякор Вълкът от Уолстрийт, осъден в Америка за измами.

Така любовта между двамата приключила със скоростта на светлината, а Свали се теши с няколкото си луксозни коли, които кара из София.  

 

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Диляна Попова отказва да говори за новата си връзка, но отсече категорично: Не съм омъжена! (СНИМКИ)