агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Пореден удар за бащата на Денис! Недоброжелатели откраднаха самоличността на музиканта

Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков. Само месец след трагичната смърт на сина си Атешкан се бори с недоброжелатели в социалните мрежи, узна HotArena.

seo-blog7

Оказва се, че бащата на Денис е подложен на атака от недоброжелатели, които са създали фалшив негов профил в социалнтаа мрежа инстаграм. Атешкан получава сигнал от свои близки, които го предупреждават, че човек, който се представя за него, разпространява фалшиви новини.

“Скъпи приятели и фенове на Денис, попаднах на фалшив мой профил в Instagram. Нямам регистрация в тази платформа. Всяка информация, свързана с него, която трябва да бъде обявена от нас – неговото семейство, ще бъде публикувана само, единствено и първо тук, в моя профил”, написа Атеш във фейсбук.

Почерненият баща призова почитателите на Денис да оставят семейството му да изживее мъката си и помоли всеки фалшив профил да бъде докладван. Атешкан получава съвети от близки приятели да остави социалните мрежи и изобщо да не влиза в тях, за да не му се налага да се сблъсква с недоброжелатели. Семейството на Денис държи да споделя стари записи на момчето, с които да запази паметта му вечна. Така само преди дни в официалния ютуб канал на 21-годишния певец се появи нова песен Mi amor. Парчето е посветено на първата голяма любов на Теофиков. Момчето се влюбва в съученичка, когато живее в Испания. В краткото видео самият Денис споделя емоциите си, свързани с тази девойка, писа “България Днес”.

“Много хора не знаят тази история, историята на моята любов. Беше преди много време в Испания, където имаше едно момиче, ходех на училище буквално само заради нея. В момента, в който я видях, получих такова привличане, не можех да спра да мисля за нея.”, разказва Денис в записа, който баща му и майка му пускат.

Вижте още:  Ненчо Балабанов награби гореща тенисистка

Източник: