агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Потенциал за финансиране и достъп до акселераторски програми в Обединеното кралство – част от голямата награда в “Дръзките”

Достъп до финансиране, грантови решения, акселераторски програми и срещи с ключови ментори в Обединеното кралство. Всичко това ще получи най-дръзката стартираща компания, която стане победител в първото телевизионно стартъп състезание в България – „Дръзките“, което Bloomberg TV Bulgaria организира и реализира. Голямата награда в проекта е осигурена от DIT (Department for International Trade) UK и Британското посолство в София, партньори на „Дръзките“. С проекта единствената бизнес телевизия у нас прави поредната крачка в унисон с мисията си да бъде полезна за широката бизнес общност в България, включително и за будните хора, бъдещите предприемачи и всички, които не спират да търсят успеха.

seo-blog7

В първото в България телевизионно стартъп състезание „Дръзките“ могат да участват стартиращи компании, които имат растящ пазар, положително влияние върху обществото и са с мисъл върху опазването на околната среда. Всеки предприемач, който иска да бъде част от специализирания тв формат, може да кандидатства за участие до 14 август на специалната страница на проекта.

Представителите на най-дръзките 21 стартиращи компании от всички кандидатствали, които отговарят на общите условия за участие в проекта и бъдат определени от менторите на проекта, ще бъдат главни герои в телевизионното стартъп състезание на Bloomberg TV Bulgaria.

Освен незабравимо пътешествие през отделните етапи в подобряването на всяка една перспективна бизнес идея, участниците в „Дръзките“ ще имат възможността да се срещнат с вече доказани имена от предприемаческата сфера и да получат безценен опит, който да ги вдъхнови, окуражи и да им помогне да подобрят своята бизнес стратегия. В допълнение към това, те ще се превърнат в своеобразни посланици на стартиращата компания, която представляват, за да ѝ помогнат да получи повече публичност, както и да бъде забелязана от широката бизнес и инвестиционна общности.

Вижте още:  Кристалина Георгиева: Следващата година ще бъде още по-трудна

Главните герои в телевизионното стартъп състезание „Дръзките“ ще имат нелеката, но изключително вдъхновяваща задача, да представят продуктите и услугите си пред специалния менторски състав на проекта. Представители на предприемаческата, инвестиционната и финансовата общности с дългогодишен опит и успешен бизнес, ще предадат опита си и ще насърчат мотивираните стартиращи компании да развият иновативните си идеи и да се борят за място на финала на състезанието.

Специално жури на „Дръзките“ ще определи коя от всички седем стартиращи компании, успели да защитят своето място до финала, ще бъде победител в първото в България телевизионно стартъп състезание. Най-перспективната стартираща компания, която спечели първото място в проекта, ще получи ексклузивен достъп до срещи с ключови ментори, партньори на DIT в Обединеното кралство, осигуряване на достъп до финансиране, грантови решения и акселераторски програми в Обединеното кралство, съобразени изцяло с профила на компанията победител.

Крайният срок за кандидатстване за участие в телевизионното стартъп състезание „Дръзките“ е 14 август, а уникалният за българския ефир формат предстои да изненада зрителите през новия тв сезон тази есен. Повече информация за проекта може да откриете на: https://drazkite.bloombergtv.bg/.

гръцки преводач Добрич

Oсновни партньори  на „Дръзките“ са Department for International Trade (DIT), British Embassy Sofia, Българо-американска кредитна банка, EY Bulgaria и IMPETUS Capital. Проектът се осъществява с подкрепата на Българска Банка за Развитие (ББР), SeedBlink, Morningside Hill Capital Management, Vitosha VENTURE PARTNERS, NV3 Fund и Innovation Capital.

Консултант по проекта е „СОФИЯ ФИЛМ“ ООД. Институционални партньори на „Дръзките“ са Българската стартъп асоциация (BESCO), Endeavor, Junior Achievement Bulgaria, Британско-българската бизнес асоциация (БББА), Startup Factory, Sofia Tech Park, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA), GoStartups, CEED Bulgaria и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Вижте още:  $14 млрд. от криптовалута спечелила престъпността през 2021 г.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Rabota.bg. Money.bg, Webcafe.bg, „Мениджър Нюз“ и Stolica.bg.

Източник: