агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Преговорите между Рома и ПСЖ са в разгара си

Рома и ПСЖ продължават да преговарят помежду си, за да намерят окончателно решение за нидерландеца Джорджинио Вайналдум, пише Джанлука Ди Марцио. Желанието на всички замесени страни е той да облече фланелката на „джалоросите“.

seo-blog7

Преговорите продължават да бъдат много интензивни, като вече се коментира и заплатата на полузащитника. Френският клуб продължава да предпочита вариант, при който от Рома да плащат цялата заплата на играча. „Вълците“, от своя страна, нямат намерение да гарантират такова нещо и спортният директор Тиаго Пинто настоява римският гранд да не се ангажира с повече от половината възнаграждение на Вайналдум.

Ситуацията не предвещава сигурен трансфер в момента, но Рома желае да стигне до финални преговори, тъй като 31-годишният халф вече заяви желанието си да се озове във Вечния град.

Междувременно, на изходния фронт за Рома е юношата на Барселона Карлес Перес. Към испанеца има голям интерес от страна на Селта Виго.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Хаос в Хамбургер - прокуратурата се самосезира за фалшива самоличност