агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Рена Стефанова: Някои партии се готвят за избори

“Продължаваме промяната” никога не е била на друго становище, освен на това, че оръжие следва да се предостави, защото говорим за нападната страна. Цивилизованите страни защитават слабия и този, който страда.

Още по темата

27 юни 2022 22:02

22

1 юни 2022 16:00

48

  В никакъв случай това не ни въвлича в конфликта. Никоя от държавите, които подкрепят Украйна, не са станали част от конфликта и не би могло да се разсъждава в тази посока”, заяви депутатът от “Продължаваме промяната” Рена Стефанова в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ ще дадем всичко, което можем да си позволим и разполагаме с него, а ние в замяна ще можем да получим по-модерна техника.

Нейното мнение е, че някои политически партии се готвят за избори и бързат да решат въпроса с хартиената бюлетина.

“Връщането на хартиената бюлетина ще ни върне във времето, когато имаше много невалидни бюлетини. Така е много по-лесна манипулацията. Приемаме факта, че сме втора политическа сила и си заявихме приоритетите. Ще подкрепяме, което и да е правителство, ако се сформира, но по тези приоритети”, каза депутатът от “Продължаваме промяната”.

Източник:

Вижте още:  Радев за решението на НС за Украйна: Опасна стъпка, въвличане във война