агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

С „Моят A1” платеното паркиране става лесно и надеждно – ето защо

Натовареният автомобилен трафик е проблем на практика във всички по-големи български градове. Множество автомобили, еднопосочни улици, ремонти, а и не толкова съвестни шофьори – всички те утежняват трафика и често превръщат шофирането в неприятно изживяване. Освен че всичко това води и до замърсяване, шофьорите добре знаят, че нервите на пътя не могат да се сравнят с нервите при търсене на място за паркиране – особено в градския център. Когато закъсняваме и просто жадуваме да напуснем колата, като нищо може да си докараме друго главоболие – глоба, скоба или даже репатриране заради неплатена „зона“. Не помага и фактът, че не навсякъде платеното паркиране е с ясни граници и възможности за плащане – ако идваш от друг град, е твърде възможно да се объркаш.

seo-blog7

За улеснение на шофьорите А1 стартира нова услуга, чрез която всеки потребител може лесно да управлява платения престой на своя автомобил. Услугата е достъпна чрез нова секция „Паркиране с SMS”, налична в последната версия на приложението „Моят А1“. Новата услуга стартира в 10 български града – София, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Благоевград, Дупница, Ямбол, Враца и Велинград.

С „Моят A1” платеното паркиране става лесно и надеждно – ето защо

Преимуществата

В динамиката на ежедневието може би на всеки шофьор, който току-що е паркирал, му се е налагало да потърси служител на „Паркинги и гаражи“ или пък указателен знак с инструкции за използване на зоната за паркиране. При първия случай това може да доведе до забавяне, а при втория до неволно объркване или грешно изписване на номера на колата. Новата услуга „Паркиране с SMS“, налична в приложението „Моят А1“, дава решение на тези проблеми, защото след първоначално въвеждане предоставя функция за запазване на номера на автомобила, като дори има опция за запаметяване на няколко МПС-та.

Вижте още:  Ще се окажем ли единственият транзитьор на руски газ за Европа?

Освен това, след стартиране на секцията автоматично може да се локализира устройството и да покаже границите на съответните паркинг зони на картата, което подсказва дали потребителят е в синя или зелена зона.  
Сумата за заплащане на паркирането се начислява към сметката на абоната или се приспада от баланса на предплатените карти – така не се налага и да търсите левчета по джобовете си.

Допълнителни функции

„Паркиране с SMS” предоставя на потребителите още няколко практични функции. Една от тях е автоматичното показване на оставащото време за платено паркиране. Потребителят получава известие за това, че остават 5 минути до изтичане на платения период. По този начин по-лесно може да се реагира, ако ни се наложи да оставим колата си в зоната за още време.

гръцки преводач Добрич

В общините, чиито системи поддържат това, чрез приложението е възможно и заплащане директно за сутринта на следващия ден. По този начин се минимизира рискът автомобилът, паркиран в зона, да се окаже със скоба или репатриран.

„Паркиране с SMS” е поредната функционалност, която разширява възможностите на приложението за самообслужване на А1 – „Моят А1“. Освен че клиентите на компанията могат по достъпен начин да управляват всеки свой абонамент към телекома, те могат да получат и детайлна информация за услуги, които използват или да добавят нови изцяло онлайн.

Източник: