агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Съсипва го! Джулиана Гани отмъкна бизнеса на бившия си

Носителката на еротичния приз „Мис Силикон на десетилетието“ Джулиана Гани отново попадна под светлините на прожектора, скандализирайки социалните мрежи с откровения, засягащи бившия й съпруг — фитнес инструктора Илиян Найденов и сегашния й партньор полицая Теодор Гецов, пише „Галерия“.

seo-blog7

 

Оказа се, че бившата брадърка е отмъкнала бизнеса на мъжа си след развода. Понастоящем тя предлага голямо разнообразие от хранителни добавки, повечето от които са налични и в големите фитнес вериги у нас – метод, по който припечелваше парите си в миналото. Заради рекламните ангажименти обаче, Гани, която преди позираше пред обектива, решила за създаде своя линия, която да измести продуктите на Илиян.

 

„Хранителните добавки са една моя сбъдната мечта. Много исках да имам свой бранд, защото смятам, че развих доста чужди брандове и вече беше време…“, коментира в имстаграм.

 

За пръв път от много време насам тя си позволи отново да говори за отношенията с бившия си. Честно казано, той не ми е любима тема и ме мисля, че трябва да го коментирам. Отношенията ни са обтегнати“, лаконична е Гани.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Племенницата на Галена лъсна в мръснишко клипче като леля си (Фото)