агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Шефът на ФПБ: Държавата нехае за правата на българските потребителите

Шефът на ФПБ: Държавата нехае за правата на българските потребителите

Шефът на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев поиска с отворено писмо оставката на министъра на икономиката Никола Стоянов.

seo-blog7

“Това, което сътвори министърът на икономиката, ни дойде малко в повече. Служебното правителство трябва да се въздържа от действия, които може да се тълкуват като политическа намеса. Държавата нехае за правата на българските потребителите. Оставам с убеждението, че министърът извършва политическа поръчка”, каза той в предаването “Денят ON AIR”.

Според него егото на министъра е било засегнато и заради това той е започнал политическа разправа.

Георгиев заговори и за метаморфозата при президента Румен Радев. Според него левият избирател е бил подведен при избора на президента за втория му мандат.

“Битката между президента и лидера на БСП много хора не могат да си я обяснят. Аз си обяснявам едно – никога човек не трябва да хапе ръката, която му е дала хляба. Президентът беше изкаран от военните служби и беше направен президент изключително със съдействието на г-жа Нинова”, коментира шефът на ФПБ.

“Знам по какъв начин се опитаха да разбият левия електорат. Сега той е достатъчно мъдър. По-консолидиран е, отколкото на предишните избори. От БСП настоявахме парламентът да не се разпусне и да се състави програмно правителство, а избори да има в началото на юни”, каза още инж. Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

“Очертава се тежка кампания и фронтален сблъсък с ГЕРБ, те са основните ни конкуренти. Ще се стремим към достойни избори. Вече сме готови с листите”, завърши той.

гръцки преводач Добрич

Вижте видеото с целия разговор.

Източник:

Вижте още:  Заков: Най-късно през 2028 г. ще имаме цяла ескадрила F-16 Block 70