агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Шокира с визия! Софи Маринова се накичи със злато като Клеопатра!

Със злато, равняващо се на съкровище в тракийска гробница, се накичи фолкаджийката Софи Маринова. Пo време на участие в дискотека в Благоевград ромският славей хвърля в тъча почитателите си с екстравагантна визия. Софка се е облякла, гримирала и сложила аксесоари досущ като египетската владетелка Клеопатра. Маринова докарва образ, на който може да завиди и Елизабет Тейлър, изиграла древната красавица в едноименния филм.

seo-blog7

 

Софи е изпънала безкрайна очна линия, слага рокля като на императрица и излиза да забавлява феновете си с хитовете „Стари рани“, „Слънчице мое“ и други. Най-ярко впечатление, вероятно заради блясъка, прави огромното количество злато, с което Маринова се е окичила.

 

Златна тиара, златен гердан, златен пръстен, златна гривна и часовник… Колекцията наистина е внушителна, а почитателите й неусетно си задават въпроса как Софка успява да издържи на тежестта на такова количество благороден метал. Случайно или не, преди месец Софи пуска новото си парче, което се казва… „Злато мое“. „Кръстих песента така на хората, които ценя и обичам. Искам да изненадвам феновете и с текст, с мyзика, с визия“, коментира Маринова, като уточни, че първоначално песента се е казвала „Твоите очи“.

 

С огромно количество злато по себе си ромският славей се появява не само на клубни участия, но и във всекидневието си. Преди година папараците на „България Днес“ изловиха Маринова да хапва дюнер в столицата, докато е щедро отрупана с благородния метал. Златни мотиви освен на традиционните места като ръце и глава имаше дори и по обувките и ноктите й. Остава загадка единствено дали в леглото е толкова позлатена, но затова могат да кажат само мъжете в живота й. Истинско златно момиче е Софка! Да е жива и здрава.

Вижте още:  Анахид Тачева влезе в старчески дом

Източник:

гръцки преводач Добрич