агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

СКАНДАЛ: Криско нападна кръчмар! От заведението: Нямаше нито една резервация за неговото участие

Изпълнителят Кристиан Талев, по-известен като Криско, се ожали в личния си профил във Фейсбук от кръчмар. Неприятната случка се разиграва между певеца и собственика на бар в Студентски град. Криско не крие и името на въпросния господин – Марио Дуков.

seo-blog7

Талев твърди, че отменя участието си там заради некоректно отношение.

„Участието тази вечер отпада поради некоректното отношение от собственика Марио Дуков. Разбрах, че това е негова редовна практика, така че съветвам изпълнителите, които получат покана за този клуб, да не поемат ангажименти, преди да са сигурни, че ще бъдат спазени уговорените условия“, написа изпълнителят, след което добави линк към профила на собственика, за да могат да видят всички кой е.

Екип на „Телеграф“ се свърза и с клуба в Студентски град, където Криско трябваше да пее, но тяхната позиция по случая е доста по-различна. „Защо некоректно отношение от страна на собственика? Просто няма резервации за неговото участие. Нито една. Когато каним един изпълнител, очакваме, че той има аудитория, само че при него случаят не е такъв“, категорични са от клуба.

Източник:

Вижте още:  Жени Калканджиева даде дома си под наем