агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Слави най-сетне продаде мезонета си на бул. „България“

Слави Трифонов най-после продаде мезонета си на булевард „България“. Дългия е сключил сделката с частна фирма. Преди пандемията водещият обяви имота за продан. Слави искаше за мезонета един 1 840 хиляди евро или близо 4 милиона лева. За Колко точно е продаден имотът не става ясно.

seo-blog7

Мезонетът му е обзаведен по дизайнерски проект – суперлуксозно изпълнение с най-високия клас материали. Като разпределение палатът му се състои от входно антре и коридори с облицовка от вносен камък и екзотично дърво, изобилие от шкафове и гардероби. Цялото това пространство е приобщено към голяма колкото 4-стаен апартамент дневна от 130 кв. м с мека мебел, трапезарна част – 40 кв. м, дизайнерска кухня с висок клас електроуреди.

Отдавна шефът на 7/8 е продал и къщата си в баровския  комплекс „Делта Хилс”, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов. Близки до Дългия разкриват, че в момента обитава един от двата си апартамента в Драгалевци, всеки един от тях е по 150 квадратни метра. Освен в столицата Слави им апартаменти във Варна, който е част от комплекса „Порт палас“. В родния си град Плевен Слави също разполага с дом от 120 квадратни метра, писа „България Днес“.

Източник:

Вижте още:  Фенове на Гери-Никол я попиляха за фотошопа: Знаем реално колко са ти къси крачетата и широк ханша (СНИМКИ)