агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

След 10 години любов: Невяна Владинова се раздели с годеника си

Бившето Златно момиче Невяна Владинова е свободна. Вицепрезидентът на Федерацията по художествена гимнастика се е разделила с годеника си Веселин Манолов, пише „България Днес“.

seo-blog7

 

Гимнастичката и брейк танцьорът са прекратили дългогодишната си връзка тихомълком преди няколко месеца. Според близки до бившите годеница това е ставал в края на пролетта. Причината за раздялата на една от най-стабилните двойки в спорта е неясна. Невяна и Веселин също са не са оповестили това официално. Общите им снимки от социалните мрежи обаче вече липсват. Премахнати са профилите на двамата.

 

Факт е, че  брейк танцьорът вече е намерил заместничка на чаровната грация. От края на лятото Манолов е засичан много често в компанията на неизвестна блондинка. Двамата не крият, че са нещо повече от приятели.

 

За разлика от него, Владинова в момента е сама, издават близки  до бившите влюбени. Тя се е съсредоточил върху работата си във федерацията по спортна гимнастика.

 

гръцки преводач Добрич

Гимнастичката Невяна Владинова е видяла голям зор, докато свали гаджето си. Чаровната плевенчанка харесва  Веселин Манолов, популярен в танцовите среди като танцьор на брейк, а иначе счетоводител по професия. Двамата се срещат на “Герена”, където в съседни зали тренират всеки ден. За да му спечели сърцето, Неви тичала след него с месеци. Весо се дърпал, колкото и странно да звучи това при положение, че такава красавица като Владинова те желае…

 

“Поглеждахме се, беше ми интересно, просто като нещо различно от художествената гимнастика. Ние бяхме гимнастички, смотани, бих казала даже. Той ни направи впечатление. Беше по-различен от всички останали”, разказва Владинова как с нейна приятелка често са надничали в залата на брейкърите.

Вижте още:  51-годишният Блатечки излиза само с млади момичета

 

За разлика от нея, Весо не бил особено впечатлен от засуканата грация. И докато избраникът й не проявява кой знае какъв интерес, Неви започва постепенно да се влюбва в бъдещия си сериозен приятел.

 

“Бях си я харесал, но не бях влюбен. След това тя доста време ме преследваше. Търсеше ме, аз се дърпах, но малко по малко всъщност видях, че тя е човекът за мен”, разказва нейният любим. 

 

Както е известно, двамата имаха годеж, който обаче отложиха заради спортната кариерата на Неви през 2020г. Сега вместо сватба е дошла раздялата.

Източник: