агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

След скандала с Криско: Гръмнаха нови измами на кръчмаря от Студентски град (Излъгал Софка и ДесиСлава)

Криско написа нов пост за неприятната случка с кръчмаря от Студентски град и разкри, че колежките му Софи Маринова ДесиСлава и Лидия също са отменяли участия заради некоректно отношение.

seo-blog7

Пред „Телеграф“ тогава собственикът на заведението Марио Дуков каза за участието на Криско, че нямал нито една резервация и затова е отменено. Криско коментира това твърдение в мрежата.

„Когато си измамник, рано или късно всички разбират това. В случая дори стана прекалено рано. Разказах ви за случая с CLUB ANGEL, където собственикът Марио Дуков ни измами, а после пробва да измами скромната си аудиотрия, че участието е паднало поради липса на интерес. Добре де, но на следващия ден (Събота 11.06) беше обявена да пее Деси Слава.. но О, чудо.. и нейното участие отпадна. Отпадали са ви и предишните гости(Лидия 03.06), отпаднали са ви и всички следващи. Явно няма интерес за никой, така го разбирам.Сами си изтрихте цялата програма за месеца!“, написа Кристиян Талев, както е истинското име на изпълнителя.  

Той добави още, че в това заведение буквално не стъпва жив човек,” но да си измиваш ръцете с артистите, които каниш е най-малко неморално“.

„Свързаха се с мен дори хора, които са работили там като персонал, за да споделят горчивия опит, който са имали именно с този човек. Че фалита ви чука на вратата е ясно. Та господин Дуков, няма нищо срамно да не ви потръгне бизнеса, срамно е когато хора като вас се размножават!“.

Певицата Андреа също сподели за некоректното отношение от страна на собственика на заведението. Във видео тя предупреди други изпълнители да си искат предварително хонорарите защото има практика да не се плащат.

Вижте още:  Коя е Лена – говорителката на Кирил Петков? Спрягат я за негово гадже, имала връзка и с зам.-шефа на парламента Мирослав Иванов

Източник:

гръцки преводач Добрич