агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Софи Маринова замени Гринго с младок

Бившият й избяга в Берлин след раздялата им

seo-blog7

Ромският славей Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, пише Галерия. Двамата не са заедно от половин година и певицата дори вече има нова любов.

„Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, усещам се красива, щастлива и заредена. Дай боже всекиму, любовта е хубаво нещо“, сподели Софи в „На кафе“. На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея в този момент, Софи се засмя и сподели, че няма да приказва повече, тъй като ще се сетят кой е, но скоро ще го покаже.

Според запознати новият на изпълнителката е известен и е по-млад от нея.

Гринго също не остава по-назад от Софка и вече има нова любов. След раздялата им той се премести да живее в Берлин, където живее с българка. Преди да срещне ромския славей, той работеше в Германия, където живее и неговата майка.

Припомняме, че Давидов и Софи се ожениха през февруари 2019 година в тесен тръг, а техни кумове бяха колежката й Преслава и половинката й Павел. На 24 март пак събраха роднини и приятели на пищен купон в София.

Само 5 месеца по-късно попфолк певицата подаде документи за развод. Тя разкри, че причината да иска да сложи край на брака си е, че съпругът й я малтретира психически и физически. „Започнаха някакви скандали – побоища, тормозене. Той е 2 метра, един пък като ме удари, не мога да стана. От два месеца ръката ми е счупена. Имам 15 шева. Заплашва, че ще убие мене и Лоренцо“, разкри тогава Маринова.

Вижте още:  Време беше: Галка от „Каризма” влезе във форма

И след като навсякъде споделяше колко ужасен мъж е Гринго и как се страхува от него, после му прости и се събраха. Щастието им обаче не продължи дълго, защото през миналата година Маринова се появи с гипсирана ръка, която старателно се опитваше да прикрие, а официалната версия беше, че се е контузила по време на снимките на рекламен клип за „Като две капки вода“. После истината лъсна и те отново се разделиха.

гръцки преводач Добрич

След това пак се събраха и преди половин година отново прекратиха отношенията си, този път уж окончателно.     

Източник: