агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Свежа стръв: Мика Стоичкова залюби 10 години по-млад от нея рекламист

Със страстни целувки по залез слънце на романтична яхта Мика Стоичкова показа официално новото си гадже.

seo-blog7

Макар на няколко пъти да загатна, че има нова любов, дъщерята на Христо Стоичков се престраши да я покаже едва сега. Гаджето й се казва Йордан Георгиев и е собственик на известна рекламна агенция. Връзката им е изненада дори за близки сътрудници на Йордан, които доскоро предполагали, че с Мика ги свързват само работни отношения.

 

Двамата са заедно в Италия

Двамата са заедно в Италия

 

Двамата се запознават покрай ангажимент на агенцията на Йордан, свързан със заснемане на рекламни видеа с участието на Христо Стоичков. Именно екипът на рекламиста създава над 15 клипа с участието на футболната легенда. По време на снимките Камата е много впечатлен от идеите на Йордан. Следва ангажимент за алкохолна напитка, с чиято дистрибуция се занимава именно Мика. Така покрай работните им ангажименти пламва и любовта.

 

гръцки преводач Добрич

 

Близки на Йордан първоначално са изненадани от връзката му с известната наследница. Главната причина е, че Георгиев е 10 години по-млад от щерката на Камата и е завършил училище едва преди пет години. Въпреки крехката си възраст обаче момчето веднага се впуска в собствен бизнес и може да се похвали с много добри финансови резултати.

Самият Йордан лаконично отказа коментар за отношенията си с Мика.

Това е първото сериозно гадже, което Мика показва публично след раздялата с бащата на дъщеря си Айкут. Семейството живееше в Щатите, но преди няколко години Стоичкова се прибра в България. Първата й публична връзка с актьора Иво Аръков приключи драматично и именно след края й Мика стегна куфарите за САЩ.

Вижте още:  Лазара Златарева избухна: Няма вече кака, баба in future

Любовта им не може да се скрие

Любовта им не може да се скрие

 

По всичко личи, че в последните месеци освен ново начало в професионалната си кариера като директор на Българската професионална футболна лига Мика е поела по нов път и в личния си живот. Желаем й щастие и късмет на всички фронтове!

Източник: