агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Тъмничарка, учителка, стоматоложка и майка на 5 деца влизат в битката за „Мисис България“

Кристина Георгиева, която е психолог по образование, но работи като инспектор в затвора в Бургас, е само една от 300-те желаещи да стигнат до финала на „Мисис България“, научи HotArena.

seo-blog7

Освен нея в надпреварата тази година са се включили рекорден брой желаещи.„Последните няколко години като цяло има особено голям интерес към конкурса, но като тази година не е имало”, заяви пред „Телеграф“ собственичката на марката Меги Савова.

Особено впечатляващо е, че тази година желание да се явят на конкурса имат основно жени с по две и повече образования. Сред тях има стоматоложка, строителен инженер, адвокатка, учителка и трето поколение българска арменка, която преподава български език и литература в Пловдив.

Повечето дами са майки, но интересен е фактът, че все повече от участничките ни имат минимум две деца за разлика от преди години. Тази година има една многодетна майка, която е дала живот пет пъти, споделиха още организаторите. Кастингите не са приключили и е напълно възможно с този темп до началото на септември да са минали 500.

Финалът на най-престижния у нас конкурс за омъжени дами ще бъде в края на октомври, както се случва по традиция всяка година. Тогава миналогодишните красавици ще предадат короните си.

Източник:

Вижте още:  Любовник се жали в полицията от певицата Ваня