агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Теди Александрова: Радвам се, че се разделих с Емрах! Никога повече не бих се върнала

Не поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота напред не искам да поддържам връзка с него. Благодаря на Господ, че съм жива и здрава!“

seo-blog7

 

Това призна ексклузивно пред „България Днес” певицата Теди Александрова. Раздялата между изпълнителите се превърна в истинска сензация, след като двамата бяха заедно повече от 2 години.

 

Дни наред в публичното пространство разправиите между тях не спираха, а мнозина определиха раздялата им като по-въздействаща и от турските сериали. Теди Александрова реши да говори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкрие отношенията им в момента.

 

„Всички наши близки, приятели и колеги, които знаеха каква е ситуацията, са в шок от неговото поведение. Защо го е направил, как го е направил и какво се е случило, той вътрешно най-добре си знае“, категорична е изпълнителката.

 

гръцки преводач Добрич

Тя не крие, че двамата са имали хубави моменти и той е надраснал възрастта си. „Пожелавам му да е жив и здрав и да намери човека до себе си“, завършва Теди.

 

Източник:

Вижте още:  Маги Халваджиян прави внука оператор