агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Цвети шест години след полета от терасата: Знам какво имам и го оценявам!

 Гимнастичката Цвети Стоянова празнува живота.

seo-blog7

Шест години след фаталния инцидент, при който едва не загуби живота си, Цвети се радва на всичко което има. Благодарна е на всички, които са се молили за нея, и най-вече за тези, които са останали в живота й. Цвети не крие, че след като едва не загинал след падането от шестия етаж на кооперацията, в която живее, много хора са я изоставили. Бившата спортистка отбелязал специалния ден с торта и кратка равносметка. Споделя, че плаче и страда за баба си, която почина миналата година.

“Днешният ден е много специален за мен! Изминаха шест години, откакто Господ ми даде право на втори живот. Толкова много неща се промениха. Самата аз се промених. Знам, че всичко, което ми се случи, беше само за добро”, пише Цвети в емоционален пост.

Като едно от най-трудните неща, през които преминава, Цвети определя  прошката. Не само към себе си, но и към другите. В момента бившата гимнастичка отново се опитва да върне спортната си форма. Спазва режим и всяка вечер прави онлайн тренировки, с които освен на себе си, се опитва да помогне и на други жени в борбата им с килограмите. Тя признава, че е качила близо 20 кг и се бори упорито с тялото си, за да ги свали, писа „България Днес“.

Източник:

Вижте още:  Кои ще са сватбите на 2023-а? (Снимки)