агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

В пандемията купуваме електроника, телефони и домакински уреди

Пандемията се отрази на онлайн търговията, като засега онлайн секторът се представя добре. Най-добре представящите се сегменти в онлайн търговията са потребителската електроника, мобилните телефони, малките домакински уреди, както и тези за отопление. Към списъка можем да добавим комплекти от типа “направи си сам”, както и мебели. Това каза Разван Бланита, директор на eMAG Marketplace България, в ефира на предаването “В развитие” с водещ Вероника Денизова.

seo-blog7

По време на пандемията започнахме да изпращаме на клиентите си всяка седмица информация и статистика за целия български пазар, както и предложения за дейността, която могат да извършват на нашата платформа.

“В момента се фокусираме върху продуктите, които карат клиентите да се връщат към платформата ни – модни продукти, някои храни, кафе, продукти за реновиране на дома”, допълни той.

Друга тема от разговора бе за предстоящия Черен петък, който тази година ще се проведе на 19-ти ноември.

“За нас Черния петък е нещо като Коледа, тъй като е най-голямото ни събитие. Подготовката започва в началото на лятото, когато стартираме разговори с нашите търговци, за да разработим стратегия за продуктите и да имаме време за необходимото им внедряване. През есента изпращаме на продавачите си “Наръчник за успех по време на Черния петък”. Миналата година имахме около 2.5 милиона посещения на сайта, а тази година очакваме ръст в броя на плащанията с карта”, каза той.

Той ще бъде гост на предстоящата конференция Investor20, която ще се проведе на 2 ноември в Hyatt Regency Sofia и ще се излъчва на живо в платформата Investor Media Pro, на Investor.bg и във Фейсбук. Една от темите на конференцията е посветена на онлайн търговия – промените в сектора и предизвикателствата пред бизнес моделите. Какво се случи в света на онлайн продажбите от началото на пандемията, как изглежда успешното онлайн присъствие и как пандемията промени потребителското поведение.

Вижте още:  Помощта за настаняване на бежанците ще продължи в друг формат

Целия разговор вижте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

гръцки преводач Добрич

Източник: