агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Венци Стефанов: Не съм сигурен, че новият премиер е достатъчно запознат с проблемите

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира днешното равенство на „белите“ срещу ЦСКА 1948 на стадиона в Бистрица, работата на Златомир Загорчич, цялостното представяне на тима от Овча Купел през есенния полусезон, както и нестихващите обвинения между лагерите на Димитър Бербатов и Борислав Михайлов.

seo-blog7

„За съжаление една наша грешка ни остави с 10 човека, но се бориха момчетата, трябва да се каже. Логично ЦСКА 1948 изравни с човек повече. Поставям на отбора много добър като оценка за полусезона, но ни предстои работа“, започна Стефанов.

„Виждаме, че почти всички отбори са с изравнени сили. Сега ще се види тези, които бяха спонсорирани неправомерно, докъде ще стигнат. Не мога да ви кажа дали ще се разделим с някой, това е работа на треньора. Момчетата си повярваха. Загорчич е най-подходящият треньор за Славия. Има всички качества и аз смятам, че ще се развие още повече“, анализира той.

„Аз не съм сигурен, че новият премиер е достатъчно запознат с темата и е казал това, което се тръби. Ако вникне в същината на проблема, ще види, че нещата не са така, както са представени. Всички имаме грешки, не само Боби. Аз казах и преди в едно интервю – Бербатов е дошъл да управлява, не да направи нещо. Човек може да управлява, когато познава материята. Не искам да коментирам случаите с подкупите по време на конгреса“.

„Иска ми се държавата да погледне към всички спортове, това е бъдещето – на младите. БФС ще продължи да бъде активен в подпомагането на младите. От новите управляващи зависи те как ще гледат на това“, завърши президентът на „белите“.

Вижте още:  Астън Вила удължи падението на Лийдс

Източник: