агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Юлиан Вергов проговори: Да, блъснах в стената Диана Димитрова, но в опит за самозащита!

Юлиан Вергов може да не бъде осъден за побой над колежката си и бивша своя любовница Диана Димитрова, но вече търпи сериозни негативи в професионален и личен план.  

seo-blog7

 

52-годишният актьор повече няма да бъде сред посланиците на Международната културна платформа „Нощта на театрите”, която тази година отбеляза своето десето юбилейно издание в България. В арт гилдията дори пророкуват, че Вергов може да бъде принуден да напусне напусне театър „Българска армия“, при положение, че прокуратурата повдигне обвинение срещу него за побой над Диана Димитрова нанесен преди пет години по време на снимки на сериала „Откраднат живот“.

 

Същевременно „Уикенд“ твърди, че по време на двучасовия си разпит в СДВР-  Криминална полиция, Диана Димитрова е посочила  имената на над 15 човека, станали преки свидетели на побоя, който Вергов е нанесъл през есента на 2017 година.

 

Първият човек, видял пребитата актриса е операторът на сериала „Откраднат живот“ Крум Родригес, който дори оказал помощ на пострадалата. Според показанията на Димитрова Вергов я ступал в гримьорната и самият побой не е бил видян от никого, но секунди по-късно всички разбрали за агресията. По-късно продуцентът на сериала Евтим Милошев дошъл на терен и оказал психологически натиск над актрисата, убеждавайки я да не подава жалба в полицията, за да не провали в зародиш кариерата си.

 

гръцки преводач Добрич

От СДВР и Софийска прокуратура запазват мълчание кога ще бъде разпитан Вергов за да за да не бъде актьорът причакан и засипан с въпроси от журналисти. След като прокурорът се запознае с познанията на Вергов и Димитрова и посочените от нея свидетели, ще бъде преценено дали да му бъде повдигнато обвинение.

Вижте още:  Легендарният актьор Иван Иванов най-после живна

 

Димитрова и адвокатът й –  бившият правосъден министър Антон Станков претендират срещу Вергов да бъде повдигнато обвинение за средна телесна повреда. Според буквата на закона, ако Вергов бъде признат за виновен, може да влезе в затвора с присъда между 2 и 5 години. Според юристи обаче той вероятно ще се измъкне с условна присъда заради чисто си криминално досие. Юристи предполагат, че мачото ще бъде посъветван от адвоката си да потвърди, че е ударил актрисата, но да пледира, че това се е случило при защита. Вергов вече разказал пред свои колеги, че действително е блъснал Димитрова, но това се е случило, след като тя го е нападнала с крясъци и му е посегнала.

 

„Диана първа започна да ме удря, да ме псува. В опит да се защитя наистина и ударих шамар и я блъснах, тя падна и се нарани в стената.” Това е разказвал Вергов на свои приятели. Най-вероятно същата теза той ще развие при показанията си пред прокуратурата и евентуално в съда.

Източник: