агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

За първи път Иванчева проговори от килията (Екс кметицата стана готвачка в стола на затвора)

„Пожелавам си здраве за Коледа – най-вече за майка ми и детето. Само така и аз ще съм спокойна, когато съм далеч от тях, защото знам, че ще са добре.“

seo-blog7

 

Това е съкровеното желание, което осъдената кметица Десислава Иванчева сподели пред „България Днес“ от килията на Сливенския затвор. Там тя попадна преди месец и половина след като Върховният касационен съд я осъди окончателно на шест години затвор за подкуп от 70 хиляди евро от строителен предприемач.

 

„Истината рано или късно ще излезе, другото ще се подреди“ категорична е  Иванчева. След месец в зандана тя звучи философски настроена. Казва, че й помага, подкрепата на хората, които вярват в нейната невинност.

 

Преди броени дни синът й Валентин-Александър стана на годинка и един месец. Първият рожден ден малчуганът отпразнува без майка си, защото преди това тя бе отведен от Съдебна охрана, за  да изтърпи наказанието си. Сега Десислава Иванчева мечтае да види отрочето си навръх най-светлите празници. Още не е ясно дали това ще може да се случи.

 

гръцки преводач Добрич

Тази седмица Иванчева е започнала работа в кухнята на затвора. Признава, че е получила оферти от много фирми, но предпочела да работи в зандана, за да не създава ангажименти на охраната да я пази допълнително като излиза на външен обект. Благодарение на труда си тя ще може да съкрати присъдата. Два работни дни се броят за три излежани.

Източник:

Вижте още:  Денис Топал спасява 13-годишната Натали от нечовешки болки (Снимката не е за хора със слаби нерви)