агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жаки от „Пътят на честта“ планира второ дете (София Маринкова и Драго Симеонов искат общ наследник)

София Маринкова и любимият й мъж Драго Симеонов се канят да борят демографската криза – актрисата и журналистът планират общ наследник. Красавицата от телевизионните сериали и водещият от „Дарик радио“ хич не се плащат от ситуацията „моето и твоето бият нашето“.

seo-blog7

 

Те напълно съзнателно смятат да рискуват актуалната хармония под общия си покрив, установена от отношенията между Павел – сина на Драго, който дели времето си между България и Германия, където живее с майка си, и Орлин – 10-годишния сладур на Маринкова.

 

Синовете от предишните връзки се разбират чудесно и вероятно е време родителите да им осигурят сестричка, шегуват се в обкръжението на Симеонов и чаровната актриса от театър „София“.

 

Синеоката красавица, която всяка делнична вечер е сред звездите на Нова телевизия като Елена в „Ол инклузив“ и Жаки в „Пътят на честта“, обожава хлапетата. Дори по едно време бе категорична, че призванието й е да бъде учителка като майка си, но след гимназията решава, че не притежава достатъчно търпение, за да се пробва в педагогиката, и затова кандидатства в НАТФИЗ.

 

гръцки преводач Добрич

Последното е, защото не й липсва суета. Иначе Маринкова е любимка на малчуганите, особено на тези, които са я гледали като Анита в „Пипи“ и в „Питър Пан“, пише „Галерия“.

 

Източник:

Вижте още:  Петканови се разведоха тайно ( Даниел запази къщата, тя взе семейния апартамент)