агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жената на Андре Токев с нервен срив, не спира да плаче

„Дал е много… и ще продължава да дава! Човек, който искрено вдъхновява, успява и винаги се справя! От него знам, че каквото и да се случи, трябва да продължаваш напред и да не се обръщаш назад! Научил ме е също така, че понякога се пада и боли, a друг път много те боли… Но въпреки това трябва да се изправиш и да вървиш напред! Казваше ми винаги: „Елиза, учи се от грешките ти, но не се обръщай назад! Гледай напред!“.Сега аз ти го казвам и пожелавам! Защото знам, че много си дал и имаш още какво да дадеш!“, написа тя.

seo-blog7

Самият Токев също направи кратък коментар относно 7-те месеца затвор, на които бе осъден. „Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим“, каза звездата от „Мастършеф“.

Неговият колега шеф Иван Манчев също го подкрепи публично. „Андре Токев ми е изключително голям приятел, над 20 години се познавам с него. При него това е изключение, не е практика. Той е изключителен професионалист и е повлиял страшно много за развитието на кулинарията. За това, което направи, слава Богу, че не пострада никой освен него, той ще си понесе отговорността, защото е изключително отговорен. Чувства се много унизен, търси вината в себе си. Смятам, че за него това ще е урокът на живота. Не е важното да си признаеш, а да го направиш осъзнато. Смятам, че оттук нататък той повече никога няма да направи подобно нещо“, каза Манчев за колегата си.

Вижте още:  Край на спекулациите: Насилникът на Диана Димитрова е разкрит!

Андре е роден в Лайпциг в семейство на българин и германка. Родителите му са на 80 години и още живеят в Германия. Наследява кулинарния занаят от своята немска баба. Мести се да живее у нас, когато е на 5 годинки. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди „Мишлен“. От 2000 г. е главен готвач в „Хилтън“ във Франция, Австрия и България. Готвил е за известни личности, сред които Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод ван Дам и много други. Има два свои ресторанта в София, а за зрителите се превръща в любимец с участието си в журито на всички сезони на „Мастършеф“. През миналата година шеф Токев призна в свое интервю, че е изпаднал в депресивно състояние заради финансовите загуби, които претърпял покрай пандемията със заведенията си.

Източник: