агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жената на Кирил Петков се страхувала да роди в България

Научила езика, премиершата Линда Петкова иска гражданство след 15 години у нас

seo-blog7

 

Удостоверението е издадено на премиершата, за да й послужи пред Министерството на правосъдието и е валидно само при кандидатстване за придобиване на българско гражданство по натурализация, пише в документа, посочва в своя статия „Минаха години“.

Канадката Линда е доволна от успеха, тъй като той ще я доближи с още една крачка до целта й – да стане българка по документи.

Тя самата не знае колко време ще й отнеме процедурата за получаване му.

Междувременно майсторката на безглутенови торти разказва подробности за семейството си пред канадско издание. От обширния материали става ясно, че не знаела дори къде е България, когато като студенти се запознали с Кирил Петков. Прекарала у нас само пет седмици, преди семейството й да реши да се установи тук. Линда разкрива, че се страхувала да роди втората си дъщеря Ема в България.    

Линда допълва, че близките й в Канада много й липсват и изпаднала в дълга депресия, защото нямала постоянна работа. Покрай тези свои терзания и заболяване от диабет на една от трите й дъщери започнала да прави домашни здравословни сладкиши.  

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: DJ Дамян цепи мрака с коланче, Софи облечена в цвят „мусака“ и още + СНИМКИ