агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жената на Кирил Петков закова 200 бона оборот от торти

Съпругата на премиера Кирил Петков очевидно печели добре от бизнеса със здравословни торти, показват счетоводните отчети на сладкарницата й. Нейната фирма отчела оборот от 200 000 лв. за 2019 година, показва справка в Търговския регистър.

seo-blog7

 

Само в рамките на една година продажбите са се покачили с внушителните 417 процента – цифра, за която всеки бизнесмен по света мечтае, но малцина имат шанса да видят, писа „Ретро“. 

 

Най-новите  счетоводни баланси обаче още не са обработени и качени в сайта на Търговския регистър. Вероятно в последните месеци тя е постигнал още по рекордни продажби заради вниманието, което е насочено към нея и за безплатната реклама,  която й правят.

Въпреки това сладкишите не са по джоба на всеки българин. Повечето торти в асортимента са между 70 и 120 лв. 

 

Въпреки че бизнесът е развит доста добре жената на Кирил Петков ежедневно е в сладкарницата и лично се грижи за приготвянето на десертите. Тя има и помощници, но повечето от тях се задържат твърде кратко и непрекъснато премиершата пуска обяви, че търси хора за работа. Шефката Линда плаща на чираците по 7 лв.  на час. За последно тя издирваше помагач през есента на миналат Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Двуседмична идеална почивка в Европа според Chat-GPT