агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жив ли е изчезналият министър на отбраната на Русия Сергей Шойгу?

Пост в социалната мрежа, качен от дъщерята на Шойгу – Ксения, засили мистерията около изчезналия министър.

seo-blog7

Според някои източници изчезналият генерал Сергей Шойгу, 66 г., е получил “масиран инфаркт”, а други твърдят, че руският президент Владимир Путин му е наредил да се крие и да работи от ядрен бункер.

В поста си в социалната мрежа дъщеря му Ксения написа, че се “гордее” с него, пише в. Мирър.

66-годишният генерал беше изолиран от руския президент Владимир Путин заради “провалите във войната”, твърдят източници на британската медия.

Според други слухове Шойгу има здравословни проблеми, които – предполага се – не са “по естествени причини”. Конкретни доказателства за твърдението, обаче, няма.

Военният министър на Русия Сергей Шойгу е извън играта и в реанимация, а 20 руски генерали са арестувани. Това съобщи Леонид Невзлин, б…

гръцки преводач Добрич

В поста си Ксения Шойгу добавя „Моята гордост, моята пътеводна звезда, моят баща. Гордея се, че съм твоя дъщеря.” С това дъщерята отбеляза 31-та годишнина от поста, който баща й заема в държавната администрация.

Постът на жената идва на фона на жестоки загуби за руската армия – потъването на крайцера “Москва”, обвиненията за масови изнасилвания на жени и мъже от страна на руските военни, кланетата в Буча и други украински градове, и тежката загуба от 40 генерали и полковници от руската армия.

Шойгу беше забелязан на няколко онлайн правителствени срещи миналата седмица, които не бяха пряко свързани с войната. Въпреки дебатите, Шойгу не каза нито дума, което породи слухове, че кадрите може да са монтаж.

Последно той се появи на живо на погребението на крайнодесния ултранационалистически политик Владимир Жириновски на 8 април. Тогава медиите забелязаха, че има проблем с придвижването.

Вижте още:  15 служители на реда пострадаха при сблъсъци с мигранти във Франция

Още: новини на тема война-украйна (actualno.com)

Източник: