агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Зверев даде конкретни предложения за промени в календара

Олимпийският шампион Александър Зверев призова за промени в календара на ATP, които да дадат повече време за почивка и подготовка на играчите. Германецът дори даде и конкретни предложения как това да се случи.

seo-blog7

“След Откритото първенство на САЩ има Мастърс турнири, турнир ATP 500, после са Финалите на ATP и в края на октомври всичко трябва да приключва”, каза Зверев пред “Билд ам Зонтаг”.

“Тялото на един професионален спортист се нуждае от поне два месеца почивка, за да се възстанови изцяло”, допълни германецът, който започва от днес участието си във Финалите на ATP в Торино.

Зверев ще излезе в почивка най-рано в края на следващата седмица, но реално ще има едва десетина дни за релакс, преди да започне подготовката си за новия сезон.

“Ще започна тренировки в началото на декември. Подготовка за турнир от Големия шлем по-малко от три седмици е крайно недостатъчна”, каза още номер 3 в ранглистата.

Откритото първенство на Австралия ще започне на 17 януари.

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Слотовете все още привличат повече внимание спрямо казино игрите на живо