агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Звезди призовават да се гласува: Излезте и дайте вота си!

Звездите в България призоваха всички да дадат своя вот в неделя. Известните българи смятат, че именно ние решаваме съдбата си кой да ни управлява. И ако не гласуваме, не можем да се сърдим за нищо.

seo-blog7

Според актьора Ивайло Захариев е време страната ни най-накрая да състави правителство. “Не пропускам да гласувам. Винаги давам своя вот – сподели пред “България Днес” звездата от “Пътят на честта”. – За мен ние, гражданите, “назначаваме” политиците си. Затова е важно да се гласува. Силно се надявам да се сформира редовен кабинет, за да може някои практики да изчезнат. Новото правителство ще даде на България един нов живот”, категоричен е Захариев.

 

Темелкова не иска да гласува на избори

Темелкова не иска да гласува на избори

 

Колежката му Йоанна Темелкова иска страната ни да спре да организира избори през няколко месеца. Екранната Лора от сериала “Братя” вярва, че всичко зависи от хората. “Колкото повече души гласуват, толкова повече мнение се изказват кой искаме да ни управлява. Откакто имам право на вот, винаги ходя до урните. В неделя отново ще пусна бюлетина”, сподели красивата Темелкова.

Митко Павлов също призова да се гласува.

гръцки преводач Добрич

“Излезте и дайте вота си – зове водещият. – Предполагам, че е страшно хубаво да живееш в България, а част от приятелите, които живеят в чужбина, ги смяташ за егоисти”, добавя с ирония Павлов. Оперната певица Мила Михова с нетърпение очаква да стане неделя. От дълго време насам тя ще иде до урните с кеф.

“За пръв път от много време насам няма да гласувам с предубеждения и доза отвращение. А с ентусиазъм и вдъхновение”, казва тя.

Вижте още:  Мис България Тафкова сменя амплоато! Става певица

 

Митко Павлов

Митко Павлов

 

Кулинарката Божана Кацарова също агитира да се гласува. Победителката от “Мастършеф” вече си е набелязала за кого ще даде своя вот. “В неделя, след като се приберете от дискотеките или откъдето сте, моля ви, гласувайте”, зове Божана.

Източник: