агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

100 Кила подарил на Лили Иванова чанта уникат за хилядарка (Снимка)

Лили Иванова получи чанта уникат за Коледа с щамповано нейното име, похвали се тя самата в социалните мрежи, видя HotArena.

seo-blog7

Аксесоарът е истинско произведение на приложното изкуство. Чантата е правена изцяло ръчно и струва поне хилядарка, казаха пред „Телеграф“ родни модни експерти, пожелали анонимност.

Според запознати въпросното творение на манифактурата е дело на чуждестранен майстор, който от години работи у нас и се е специализирал в производството на подобни уникати с различна форма и функционалност. Търсят го избрани клиенти, често чужди и родни бизнесмени, знаменитости от шоубизнеса, силиконки и др. Всяка чанта си има сертификат. Отвътре също майсторът изписва имената на притежателката, може да добави и още нещо по желание на клиента.

Родни модни експерти заподозряха, че 100 Кила е поръчал чантата на Лили.

Повод за това даде самата певица. Тя пусна списък с благодарности към част от хората, които са й изпратили дарове за Коледа. Веднага след президентската двойка стоят имената на Явор Янакиев – 100 Кила. Самият рапър вчера не бе намерен по телефона, за да коментира. „Телеграф“ се свърза и с автора на чантата, той призна, че я е правил, но категорично отказа да посочи кой я е поръчал. Така или иначе важното е, че дарът е поръчан и предаден с любов и подаръкът е оценен по достойнство.

Източник:

Вижте още:  Къде изчезна силиконът на Маги Желязкова?