агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Узаконяването на гей браковете скандализира и раздели Гърция

В Гърция мислят как да узаконят гей браковете

Ще чуем какво мисли Църквата, заяви премиерът Мицотакис. Гръцката опозиционна партия СИРИЗА обяви, че ще гони депутатите, които гласуват против легализацията на еднополовите бракове. Предложението за това е на премиера Кириакос Мицотакис, но среща бурна опозиция от неговите депутати в парламента, от Църквата, а и от обществото.

seo-blog7

“Ще чуем какво мисли Църквата. Не знам дали ще можем да се съгласим, но ще уважим различното мнение”, заяви Мицотакис.

Прочетете още: https://www.in.gr/2023/09/04/life/lgbtqi/loatki-nomosxedio-tis-kyvernisis-gia-gkei-gamous-kai-teknothesia/

И хомосексуалистите имат права

Въпросът с правата на хомосексуалистите в Гърция остава твърде чувствителен в общество, считано за едно от най-консервативните в социално отношение в Европа. Духовниците в страната многократно предупреждават, че одобряването на еднополовите бракове ще бъде първата стъпка към придобиване на родителски права и разрушаване на гръцкото общество.

Опозиционните партии в Гърция са на различно мнение. Включвайки се в дебата със свое законодателно предложение, лявата партия СИРИЗА, която се ръководи от първия открит гей лидер на партията в Гърция, настоява за сурогатното майчинство. Но премиерът заяви, че това няма да бъде прието в Гърция.

Прочетете още: Shallowing – новата сексуална тенденция

Гръцките депутати не са с единно мнение относно гейовете

158-те депутати на “Нова демокрация” се разделиха във връзка с новия законопроект за еднополовите бракове. 63-ма от тях няма да гласуват, 53-ма са “за”, а 42-ма все още не са решили. Говори се че доста от тях са скрити гейове.

“Трябва да убедим депутати от другите партии да гласуват”, посочи Мицотакис.
Източник

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Азис точи лиги по Том Харди: Бих дал всичките си пари, ако мога да платя за една вечер с него (Снимки)