агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

А1 дава безплатно Xplore TV за втори смарт телевизор

Смарт ТВ услугите станаха по-достъпни с приложението Xplore TV на А1
(снимка: CC0 Public Domain)

Абонатите на телевизионна услуга от А1 България могат да ползват безплатно приложението Xplore TV за смарт телевизор като допълнителен приемник към своя основен тарифен план, независимо от технологията, по която услугата достига до тях, съобщиха от телекома. Приложението осигурява на потребителите телевизия с интерактивни функции навсякъде в страната, ако имат съвместим смарт телевизор и връзка с интернет.

Както и досега, всеки абонат на A1 може да добавя до 3 допълнителни приемника към своя тарифен план за телевизия, а цената за един приемник е 3,99 лева на месец. Ако обаче използват приложението Xplore TV за смарт телевизор, потребителите ще могат да добавят интерактивна телевизия на един приемник безплатно.

Предложението важи за всички настоящи абонати, без ограничение спрямо използвания от тях в момента тарифен план. За да активират своето приложение Xplore TV за смарт телевизор, абонатите трябва да посетят магазин на телекома или да заявят своя допълнителен приемник онлайн, използвайки приложението Моят А1 или уеб версията му на сайта А1.bg.

Oт телекома напомнят, че приложението Xplore TV за смарт телевизор към момента е съвместимо с модели на Samsung или LG, произведени след 2017 г. Ако потребителите не са сигурни дали устройството им е съвместимо с Xplore TV за смарт телевизор, могат да направят бърза справка на страницата на услугата на А1.bg.

Новата промоционална кампания на А1 oстава в сила до края на годината. Oт безплатно приложение Xplore TV за втори смарт телевизор могат да се възползват и нови клиенти на телекома, които подпишат договор за телевизионна услуга.

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Русия глоби Google, готви санкции и срещу Apple

Източник: