агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Асен Василев зове НС да приеме важни закони по Плана за възстановяване

Асен Василев зове НС да приеме важни закони по Плана за възстановяване

seo-blog7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентарното време е много добре да се даде. Това посочи вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев в отговор на журналистически въпрос за възможността за приемане на важни закони през следващата седмица, докато тече процедурата за връчване на втория и третия мандати. Четири от законопроектите вече са в парламента, един от тях е законопроектът за КПКОНПИ, който е по Плана за възстановяване и устойчивост, каза Василев,цитиран от БТА.

Той допълни, че има още 13 законопроекта, които са или в Министерски съвет, или в последна фаза на обществено обсъждане, така че те също вероятно биха могли да влязат в парламента в този период. Вицепремиерът смята, че би било добре Народното събрание да започне с тези четири внесени законопроекта.

Министърът на финансите в оставка и депутати от “Продължаваме Промяната” участват в провеждащата се в с. Баните дискусия, свързана с развитието на планинския регион.

Важно е да видим на кого и защо ще се връчи третият мандат, всички очи са вперени в президента, коментира народният представител Настимир Ананиев.

гръцки преводач Добрич

С ГЕРБ в този състав, с тези хора вътре, преди те да са се извинили на българския народ за всичко, което са причинили през последните 12 г., мисля, че не можем да работим, заяви Асен Василев по повод на изявления на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Видяхме за последните 12 г. управление на ГЕРБ докъде доведоха страната – най-голямата разлика между бедни и богати в ЕС, окрадена държава, допълни Василев.  

 

Източник:

Вижте още:  Кирил Петков назначи шестима заместник-министри