агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Астроложка лекува Диляна Попова от депресията след раздялата с Блатечки

Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си в личен и професионален план, узна HotArena.

seo-blog7

Дамата, която е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не предприема абсолюто нищо без нея. До астроложката стига след лична равносметка. Попова започва да възприема трудностите в живота си като неин личен избор. Сред големите предизвикателства, които изпита, но се опита да прикрие, бе гръмката раздяла с актьора Асен Блатечки. Дълги години двамата ту се събираха, ту се караха. Последната им, уж окончателна раздяла, настъпи, след като лъсна двойна изневяра – от една страна лъснаха сексчатове на звездата от “Бензин”, а от друга – Диляна беше уловена в компанията на рестораньора Лъчезар Захариев, който в миналото държеше хитовото заведение на къмпинг Градина “Баш бар”.

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премирата на втората част на “Южен вятър”, като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от ситуацията. Част от прикритието й бяха умерени хвалби за Блатечки, с когото снимаха заедно филма ‘Останалото е пепел” преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и разговарят само заради сина им Борил. Той е плод на бурната им любов, стартирала по време на снимките на “Стъклен дом”. По онова време Асен беше обвързан с Катерина Георгиева, от която има дъщеря. 

Едва когато Диляна забременя, Блатечки изостави жена си, а Попова обяви, че двамата са двойка, пише Галерия. 

Източник:

Вижте още:  Куп звезди се събират за VIP Awards 2022