агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Австралия наложи финансови санкции на 14 руски държавни компании

Австралия наложи целенасочени финансови санкции на 14 руски държавни предприятия, включително такива, свързани с отбраната. Сред тях са производителя на камиони “Камаз” и корабните компании “Севмаш” и Обединена корабостроителна корпорация.

Санкциите ще обхванат и компанията за електроника “Роселектроника”, която отговаря за производството на около 80% от всички руски електронни компоненти, както и на Руските железници.

seo-blog7

Западът ще се учи от Русия и Беларус как да преодолява санкции. Това съобщи на 13 април президентът на Беларус Александър Лукашенко на …

Мерките, наложени в отговор на руската инвазия в Украйна, оповести министърката на външните работи на Австралия Марис Пейн, пише БТА.

Австралия вече е наложила санкции на около 600 физически лица и правни субекти, включително по-голямата част от руския банков сектор и всички организации, отговорни за държавния дълг на страната.

Страната предостави отбранително оборудване и хуманитарни помощи на Украйна, като същевременно забрани износа за Русия на алуминий и алуминиеви руди, включително боксит.

ОЩЕ: Австралия налага допълнително 35% мито за целия внос от Русия и Беларус

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Pfizer ще позволи хапчетата срещу COVID да се произвеждат и продават евтино в бедни страни