агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

“България Еър” с преференциални цени на самолетни билети до края на зимния сезон

"България Еър" с преференциални цени на самолетни билети до края на зимния сезон

Националният превозвач „България Еър“ посреща пътниците си на борда с по-ниски цени през целия зимен сезон. При закупуване на самолетни билети минимум 21 дни преди отпътуване към желана дестинация, всички клиенти могат да се възползват от преференциални цени за полети по международни линии на авиокомпанията.

seo-blog7

Промоционалната кампания ще продължи до 31 март 2023 г. и важи за пътувания от София и Варна, които са започнали до тази дата. Най-ниските цени започват от 69 EUR в посока и 139 EUR двупосочно за пътуване в икономична класа.

Възползвайки се от преференциалните условия, пътниците получават право на 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, дамска чанта/лаптоп, топъл сандвич и напитки на борда, както и безплатен check-in. В цените на билетите са включени и всички дължими такси.

За повече информация относно промоционалната кампания на „България Еър” следете уебсайта и мобилното приложение, както и социалните мрежи на авиокомпанията.

Източник:

Вижте още:  Бившият шеф на КЕВР: Цената на газа ще се колебае много