агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

“България Еър” с промоционални цени в бизнес класа през август и септември

"България Еър" с промоционални цени в бизнес класа през август и септември

seo-blog7

Снимка: “България Еър”

Националният превозвач „България Еър“ ще зарадва пътниците си с преференциални цени за пътуване в бизнес класа. Всички, които желаят да се насладят на още по-приятен и комфортен полет, могат да се възползват от промоционалните условия за закупуване на самолетни билети в бизнес класа до 20 септември 2022 г. Пътниците имат възможността да избират между 17 международни и 2 вътрешни дестинации.

Билети могат да бъдат закупени на промоционални цени за пътувания до 31 март 2023 г. Условията важат за пътуване от и до София, както и от/до Варна и Бургас.

Пътниците на „България Еър“, избрали да отпътуват до мечтаните от тях дестинации в бизнес класа, могат да се насладят на максимален комфорт, като си осигурят повече пространство и уединение, допълнителен регистриран багаж, приоритет при check-in и качване в самолета, достъп до бизнес салоните на летищата, изкушаващо четиристепенно меню и повече точки в програмата за лоялни клиенти FLY MORE.

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач. „България Еър“ е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и в съответствие с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

гръцки преводач Добрич

Повече подробности за „България Еър” и преференциалните цени за самолетни билети в бизнес класа може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.

 

Вижте още:  Пшеницата поскъпва още, цените най-високи от 14 г.

Източник: