агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Бащата на Сашко: Прегръщам сина си и се прекланям пред хората, които го търсеха

Бащата на Сашко: Прегръщам сина си и се прекланям пред хората, които го търсеха

seo-blog7

Снимка: Facebook

“Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми приятели, които бяха до мен през цялото време, пред всички хора, които денонощно търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха”, написа във Фейсбук Александър Цветанов, баща на 12-годишното дете, което изчезна на 11 ноември и беше намерено в събота.

Още по темата

19 ное 2022 20:20

178

гръцки преводач Добрич

“Поклон пред упоритостта на директора и заместник-директора на полицията в гр. Перник – Г-н Млеканов и Г-н Николов, които заявиха, че никога няма да се откажат. Поклон пред Кмета на гр. Перник Г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни начини. А за хората с криле Веселин и Милко – делтапланеристите, които го намериха – благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е велик!”, пише бащата.

По-рано с друг пост той съобщи, че детето се чувства добре и благодари на всички.

12-годишният Александър от Перник беше намерен в събота, след повече от седмица издирване. Детето изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо. В мащабната акция по издирването му се включиха служители на МВР, планински спасители и над 9000 доброволци. Момчето беше открито от двама доброволци – Милко Михалков и Веселин Георгиев, от местен клуб по делта- и парапланеризъм. Сашко е настанен в болница “Пирогов”. Той е в стабилно състояние, каза служебният министър на здравеопазването Асен Меджидиев, който беше в болницата и се срещна с бащата и детето, припомня БТА.
 

Източник:

Вижте още:  Средният размер на пенсията ще е 573 лева от януари